Over ons

Groeien met Groen is ontstaan door de behoefte te communiceren over de maatschappelijke, economische en sociale meerwaarde van Groen voor onze leefomgeving. Wij willen ervaringen uitwisselen en kennis delen met iedereen die onze leefomgeving mooier, beter en groener wil maken. Vanuit Aardoom Hoveniers, het oudste hoveniersbedrijf van Nederland, willen wij hieraan bijdragen door onze kennis en ervaring beschikbaar te stellen aan deze gemeenschappelijke doelstelling.

Samen kunnen we in onze omgeving het verschil maken en samenwerken om onze directe leefomgeving groener, mooier en gezonder te maken. Dit kan thuis zijn, op uw werk, op school of in de wijk van de gemeente waar u woont.

Onze initiatieven op het gebied van social media worden erg gewaardeerd en drukbezocht en ook samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties maken ons tot wat wij zijn: een bedrijf dat niet alleen zijn diensten, maar ook zijn kennis wil delen, dat haar klanten wil betrekken bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo ook met deze website.

Dionysios Sofronas

Laatste Tweets

Facebook - Groeien met groen Twitter - Groeien met groen